Alıntı:
lindaa Nickli Üyeden Alıntı
çok geçmiş olsun sizin adınıza üzüldüm demek istemiyorum ama yine de üzüldüm imtihanın sırrını çözmüş bile olsanız.Bizlerle bu değerli yönlerinizi paylaştığınız için de ayrıca teşekkürler.Bazen gördüğümüz örnekler bizi daha da dik durmaya yönlendirir.Allah derecenizi arttırsın.Size yardımcı olan kişilerden de Allah razı olsun .celcelutiye hoca gerçekten çok değerli iyi ve güzel bir insan bunu tüm paylaşımlarında görüyorum.Kimseyi kırmayan ne kadar sıkboğaz etsek bile bildikleriyle yol gösteren sahabe mesleğini dustur edinmiş bir insan.Allah razı olsun kendisinden
size de ayrıca içtenliğiniz ve yardımseverliğiniz adına teşekkür ederim.Ayrıca kutlarım ne mutlu size bu şuura ermek herkesin harcı değil.Kalan hayatınızın daha hayırlı ,sağlıklı ve güzel geçmesini dilerim.Bahtınız güzel olsun.
|
Tüm bu iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Bilmukabele. Çok sağolun gerçekten. Fakat ben bişe görmüş anlamış bir kul değilim. Sadece beni yarattıysan zerre kuşkum yok dedim, arkaya yaslanıp yalnızca izledim her olan biteni hepsi bu.. Bak ya yine yazarken laf lafı açacaktı az daha.. Neyse
Evet Tevekkül etmeliyiz ki dik durabilelim. Tevekkülü içselleştirebilsek keşke.. Aksi halde iyilik sürdürülebilir birşey olmuyor maalesef..
Kötüler ise daima var olacak. Olacaklar ki iyi olan herşey çıksın ortaya. Tevekkül de edince öfke de kalmıyor bir süre sora..
Allah bize verdiği imtihanları görebilme basiretini de nasip etsin. Allahümme amin.