08.06.21, 21:28
|
|
|
Etiketlendiği Mesaj: 73 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Alıntı:
Ozibella Nickli Üyeden Alıntı
Subhanallah
Elhamdülillah
Allahü Ekber
Estağfurullah El Azim
Salavat
Kelime tevhid
Subhanallahi ve bihamdihi subhanallahil Azim
La havle Vela kuvvete illa billahi
Subhanallahi velhamdüllahi Vela ilahe illalahu vallahu Ekber
Hasbünallahu ve nimel vekil
La ilahe illallahu vahdehu La şerike leh. Lehül mülkü ve lehül hamdü ve hüve ala külli şeyin kadir.
La ilahe illa melikül hakkulmübin
La ilahe illa ente subhaneke inni küntü minezzalimin
Allahümmağfir li verhamni vehdiü verzukri
Allahümme ecirni minennar ve edhilnil cennete
Allahümme einni ala zikrike ve şükrike ve hüsni ibadetik
Estağfirullah el Azim ellezi La ilahe illa hüvel hayyul kayyum ve etubu ileyh
Subbuhun kuddusun rabbüna ve rabbül melaiketihi ver ruh
Ya hayyu ya kayyumu bike esteğisü feasiih li şe ni küliehü ve La tekilni ila nefsi tarfete aynin
Subhanallahi ve bihamdihi adede halkıhi ve rıza nefsihi ve zinete arşihi ve midade kelimatihi
Tefriciye
İhlas Felak nas Ayetel kursi
İbrahim as. Duası
Bazen de salavatı fatih
Arkadaşlar iyi akşamlar.Ben namazlardan sonra bu zikirleri/ duaları okuyorum. Ekleme yapmak istiyorum da şunu da okusan iyi olur dediğiniz zikir varsa tavsiyelere açığım bilgi çok geniş bir deniz sonuçta mutlaka gözden kaçan sözde hafif mizanda ağır zikirler vardır bildiğiniz varsa paylaşirsaniz çok mutlu olurum.
|
La ilahe illallah Muhammedun rasulullah fi külli lemhatin ve nefesin adede ma vese'ahu ilmullah.
La ilahe illallah Muhammedun rasulullah fi külli lemhatin ve nefesin adede ma vese'ahu ilmullah.
Kulillahümme inni es'eluke bi nuri vechillahil azim.
Estağfirullah el azim el kerim ellezi la ilahe illa hüvel hayyul kayyum Ğaffarüz zünub Ya zel celali vel ikram.
Hem zikir hem istiğfar hemde salavattir. Günlük 3,33 yada 100 defa okumak iyidir.
|