Alıntı:
BenDeniz1 Nickli Üyeden Alıntı
Çok endişeli bir hal içerisindeyim. Ramazanda farzların yanında nafile ve belirli zikir alışkanlığı da edinmiştim ve alışkanlıklarım sayesinde de musallatlarimdan Rabbim sayesinde kurtulmuştum. 1-2 hafta öncesine kadar da sorun yoktu lakin ne olduysa namazlarımi huşu içinde kilamaz oldum, ufak ertelemeler saatlere dönüştü, huzurum kalmadı ruhum kabz içinde aşırı bunaliyorum. Tüm esmalari ezberlemeye niyet etmiştim yazdım notlar aldim gibi gibi bir sürü guzel amaç ve amel edinmiştim sürekli öğrenme araştırma aşkı vardı icimde.. Ama ne olduysa yok yani tüm ibadetlerimi aksatmaya başladım yahu hiçbir sıkıntım yoktu ama sanki bir gün uyandım ve bu isteklerin hepsi içimden alınmıştı. Rüyamda da sürekli görünmeye başlayan siyahi bir varlik var aşık oldugunu söyledi ben reddettikce zarar vermeye de çalışıyor onun bir etkisi var mı bilmiyorum lakin musallat kaptigimdan eminim. Üzerimde bir hal var ne adamakıllı dua edebiliyorum ne bir ibadetimi yapabiliyorum çok fazla vesvese var.. Hangi ibadetleri zikirleri yerine getireyim eskisi gibi o Allah aşkını hissetmek şu içinde bulunduğum bunalmişliktan kurtulmak istiyorum böyle giderse halim hâl değil çünkü.
|
Önce musallattan kurtulman lazim Allah yardimcin olsun