Alıntı:
caner.ant Nickli Üyeden Alıntı
Günümüzde bakım yapıyorum diyen kendilerini medyum hoca tabirleriyle cinlerin oyuncakları olmuş kişiler çoğaldı (sözüm ilmini Allahrızası için doğru yapanlara deyil )
Temel mantıkda bu işlemi yapanlar irtibatta oldukları cinler ile iletişime geçip sizinde bilgilerinizi alıp sizdeki görevli olan karin veya karil adlı cinden bilgi alıp tekrar bakım yapan kişiye bilgi veriyorlar tabiki bu bilgi cinlerin yalan soyleme ve insanlarla eylenmeyi sevdiklerinden çesit cesit hikayeler cıkıyor hal boyleyken ve sadece gecmis zamanla ilgi veya anlik bilgi verebilen bir varlık gelecekden bilgi veremez konuyu çok uzatmak istemiyorum ama kendi önerimdir her insana bakım yaptırmak iyi deyildir. Kimin iyi niyetli ve kotu niyetli oldugunu su donemde bilemiyoruz bir çok sahtekar bakım yapıyorum diye para yolmak icin musallatı olmayan insanlara bile buyu yapabiliyorlar.
Herkesin bir nasibi mutlaka vardır cevremde evlenip bosanip daha sonra ikinci evliligini yapıp cok mutlu olan kisiler dolu icinizde yine suphe varsa istihare yapabilirsiniz kendinizde musallat veya buyu oldugunu dusunuyorsaniz forum da buyu ve sihir belirtileri ve bunların oldugunu anlamak için yöntemler mevcut
Özellikle kahve falı bakan ve bunun gibi gelecekden bilgi veren insanlardan uzak durmak gerekli insani şirke goturebilirler
|
Teşekkür ederim cevabınız için evet geleceği yalnızca Allah bilir.