Astral seyahate çıkış yolları
İlk olarak farklı bir teknik üzerine vurgu yapmamız gerekiyor. Astral seyahatte sabır çok önemlidir.
Sırt üstü yattınız ve sessiz, karanık bir ortam sağladınız. İlk olarak gözlerinizi kapatmayı unutmamalısınız. Gözleriniz açıkken astral çıkış gerçekleşmez. Gözleriniz bazen açılma eğilimine girecektir. Kesinlikle açmayınız yarım açıklık durumlarına müdahale ediniz.
Sırt üstü yatışta bir kaç denemeden sonra beden duruşunuzu gözden geçirmelisiniz. Ölü duruşu olarak tabir edilen tabuta konulan ölülerin duruş biçimine değinelim.
Ayaklar üst üste koyulmuş eller göğüs hizasının az altından rahat bir pozisyon da parmaklar aralarından geçirilmiş biçimde birleştirilsin. Fakat düz bir biçimde yatın.
Birinci aşama;(5 dakika kadar sürer)
bir süre sonra çınlamalar başlar ve odaklanmanıza hız vermelisiniz.
İlk aşamada kafanızdaki düşünceler dönüp dolaşacaktır. Bu düşünceler olacak mı yapabilmek miyim heh başlıyor işte şeklindedir. Bunlardan arınmanız gerekir. Ve kesinlikle dudaklarınızdan nefes almamalısınız sadece burun kullanılmalı. Sebebi ise dudaklardan alınan nefes tükürük yapar ve yutkunmanıza mecbur bırakır. Bir süre sonra ikinci aşamaya geçersiniz.
İkinci aşama;(10 dakika kadar sürer)
Halen telkin kullanmanıza gerek yoktur. İlk aşamada kafanızdaki düşünceleri attıktan sonra ikinciye geçersiniz ve uğultular başlar. Uğultular sizi heyecanlandırır bu aşamada kalp atışınız hızlanır ve kalp atışlarınız düzensizleşir. Bu aşamada da kalbinizi yavaşlatmalı ve bedeninize iyice hâkim olmalısınız ve bir mumya gibi hareketsiz sabit yatmalısınız. Kaşıntılar varsa son kez kontrol etmelisiniz.
Üçüncü aşama (yanıltıcı aşama);(10 dakikayla 1 saat arası sürebilir)
ikinci aşamada beden hâkimiyetinizi tamamladıktan sonra uğultular çoğalır ve çeşitli ışıldamalar tek boyutlu görüntüler başlar. Bu görüntüler insan şekillerine dönüşebilir.(bazıları bunları cin sanıyor) bunlar bilinçaltınızın hazırlık evresine şahit olmanızdır. Rüya oluşumudur bu. Bedeniniz artık uykuya geçtiğini sanır ve rüya hazırlar. Sizde bunlara şahit olursunuz. Bu aşamada birden ses kesilir ve işitme kabiliyetiniz durur. Adeta bir sessizlik sağlanır. Bu noktadan sonra çeşitli efektler görmeye başlarsınız. winamptaki görsel efektlere benzer bunlar. Bu efektlere kaptırmalısınız (bedavadan derin düşünme işte bedenimiz kendisi hazırlıyor hepsi uyuyamız için yapılıyor ama uyumuyoruz) bu aşamada pes etmek istersiniz çünkü uyumanız için gerekli her şey sağlanmıştır. Hatta alnımıza kadar donmuş olacağız. mumya gibi.en son alnızmız atacaktır ve canımızı yakacak derecede gerilecektir.3.gözün bu faaliyeti çıkış için herşeyin hazır olduğunun sinyalidir.Bu noktadan sonra telkinlere başlıyoruz.Telkinler (yada teknikler) uygulanır örneğin ip tekniği yada ters düşünme, ruhunun çekildiğini hissetme yukardan kendi bedenine baktığını düşünme gibi ve local çıkışlar hafiften uygulanır.ters düşünme özelliğini bur da kullanmanız faydalı olur.sırt üstü duruyorsunuz ama sanki yüzüstü uyuyormuşsunuz hissi verin bedeninize uyuşmalar artacaktır.özellikle ayak topuklarınızda acı hissedebilirsiniz.ve ayaklarım uyuştu hissine kapılabilirsiniz.ellerinizi tamamen hissetmemeye başlayacaksınız ve bu sessizlik ortamını iyi değerlendirin.
Son aşama (çıkış) ;
bir süre sonra adeta çekildiğinizi fark edeceksiniz. Hafifleşeceksiniz. Önceki aşamada düşüncelerinizi kaybetmişken tekrar düşünmeye başlayacaksınız ve astrali başaramayacaksınız. bu esnada vücudunuz çekilirken telkinlere devam etmek yerine oluyor, çekiliyorum oluyor mu şeklinde düşünceler başarısız kılıyor sizi. Telkinlere odaklanıp tırmandığınız ipe yoğunlaştırılmış olursanız ne olduğunu farkedemeden o çekilmeler aşırı yüksek bir uğultuyla (radyo frekansı değiştirirken çıkan ses gibi bir sesle) sizi yukarı çekecek ve çıkış gerçekleşecek. Bu esnada hiçbir şey düşünmemeye devam ederseniz bir anda yukarda uçuyor olacaksınız ve tavanda bulacaksınız kendinizi. Aşağıda uyuyan bedeninize bakacaksınız.
neden ışık olmamalı dedik? Çünkü astralde ışıklar farklı görünüyor. Bir televizyon açıksa size adeta deniz feneri kadar ışık veriyor. Fakat gündüz hava aydınlık olduğu için ışık gözünüzü yormuyor. Bu noktalarlara dikkat ederek denemelere devam ederseniz başaracağınıza inanıyorum.
|