Alıntı:
muhammed ali Nickli Üyeden Alıntı
Es selamu aleykum
Arkadaslar kardesler hocalarım
Burda yeniyim eskiden beri faydalanmak için göz atardım forumlara fakat yeni uye oldum sin hoca diye birinin bir paylaşımını gördüm üye oldum malesef geç kalmışız hocam artk yokmuş galiba vefat etmiş öyleyse ALLAH RAHMET ETSİN neyse konu şu hocam yazmış demişki kalp gözünün açılmasını isteyen perdenin kalkmasını isteyen vs. buna benzer şeyler isteyen varsa yapalım demiş saygıdeğer hocalarımız arasında böyle şeyler yapabilen varmı yardımcı olurlarmı bu konuda birçok hoca olduğunu söyleyen insanlarla karsılastım hiçbirinin söylediklerinin arkasında durmadıgını gördüm her söylediklerini yaptım günlerce bu tur işler için o kadar zaman boşa harcandı
Neyse hocalarım bana bu konuda yardım edebilecek biri varmı inşaallah...
|
Maalesef hoca hakkın rahmetine kavuştu ve bildiğini de kimseye öğretti mi bilmiyorum. Kalb gözü konusu biraz karmaşık. Biraz hissiyat ile ilgilendiriliyor, yada 3. Gözün açılmasını da kalb gözü sananlar var filan. Karmaşanın sebebi de bilgisi olmadan fikir sahibi olanlar. Kalb gözü açılırsa insanların sureti değişir derler mesela hayır, 3. Gözü zikirle fln açarsa kişi maneviyatı doğrultusunda suretler de değişir vs. Bunun gibi daha bir sürü yanlış/eksik bilgi dolanıyor ortalıkta ve tabi bununla orantılı olarak istismarcı da çok.
Sevgili üye size önerim ihtiyacınız doğrultusunda çalışmalar yapmanız. Zamanla nasipde de varsa hangisi o açılır zaten. Zor bir süreçtir. Ha deyince olacak iş değil.
Kendim değilde hocalarımızdan destek almak istiyorum derseniz eğer yapacak ilmi olan hocalarımız da içimiz de var ise görür irtibat kurarlar zaten.