Alıntı:
Kgumus Nickli Üyeden Alıntı
Ben babasız büyüdüm(toplasan 3 seneyi bulmaz ) . Annem sakattı yürüyemiyor du
Dede kumarcı. Benden küçük kardeşim vardı
Demem oki, onlar sabır edemiyorsa siz evlat olarak edin
Rabbim kimi canıyla kimi malıyla kimi evladıyla kimi evebeyn lerle sınar
Selametle kalın
Bu başlığa bu cahilden bu kadar
|
Ya çok üzüldüm başınız sağolsun ne cahili öyle demeyin sizin de fikrileriniz kiymetli Allah razı olsun
---------- Post added 29.05.21 at 12:22 ----------
Alıntı:
Ademm Nickli Üyeden Alıntı
Isın iç yüzünü bilemiyorum tecrübelerimden yola çıkarak yazıyorum aile sadece anne baba kardeşten ibaret değil aile denince amcalar dayılar teyzeler halalar miniler ve dedeler hatta yakın komşular içine girer neredeyse hadiste ki silâh-i rahîm ve komşular kısacası sana kardeş tavsiyesi önce sen tövbe et ALLAH c.c sığın üzerine farz olanları yap ailen ve kendin için bolca dua et ve kırmadan onların yaptıkları yanlışlıkları onlarla dertleserek anlat orası sana kalmış nasıl yapacagin misal bizimkiler çok kızdığı vakit saçmada olsa baba veya anne biliyor musun .falanca yerde filan olmuş diyip .sinirlerini yatıştırıdım hepte ise yarar ;) sonra konuşuruz erkeklerle biraz zor iletişim hele ki sende büyükse lakin kadınlarda erkeklere nazaran daha olumlu sohbet havası oluşuyor ALLAH c.c yardımcımız olsun ...
|
Yapmaya çalışıyorum çok şükür ama beceremiyorum diye de kendi kendimi uzuyorum bende birşey mi var ailemde birşey mi var diyorum sonra teşekkür ederim düşünceleriniz iicn