Alıntı:
baran01 Nickli Üyeden Alıntı
korku ne için sizi yaratan varken yaratığından niye korkuyorsunuz Allah hakkıyla işitendir bilendir o alemler seri bir şekilde dosdoğru yönetir
|
Oyle tabi ki. Kalben zaten öyle olduğunu biliyorum ama namazda sanki arkamdan biri gelecek ya da secdede varlık falan göreceğim diye korkuyorum. Ozellikle herkesin uyuduğu zaman korkuyorum. Normal vakitlerde hiç korkmuyorum çok şükür.
---------- Post added 28.05.21 at 05:27 ----------
Alıntı:
sarikiz Nickli Üyeden Alıntı
Bende çok korkuyordum hatta neredeyse tir tir titriyordum. Ama diğer varlıklar korkudan besleniyormuş galiba kendi kendine ben korkmuyorum diye telkinde bulun Ayetel kürsi korunma duaları oku geçer inşallah. En azından bende geçmişti. İnşallah sende de geçer . Yine ne söylesem eksik kalır benim bilgilerimle inşallah daha tecrübeli bilgili insanlar cevap verir. Allah'a emanet olun .
|
Allah razı olsun. Siz de emanet olun. Peki sizin de sadece geceleri mi oluyor? Benim gündüz hiç korkum olmuyor. Gece olunca korkuyorum namaz kılarken. Eşimi kaldırıyorum korkudan
Kesinlikle vesvese; ama yenemedim bir türlü. Zaten namazda ve ibadetlerde cok yeniyim. Öğreniyorum bakalım