Alıntı:
Savatage Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar bugün Lâ İlâhe İllallah zikrini cenin pozisyonunda yatarak yüzüm kabeye doğru bakacak şekilde (ecdeb sayım 1000) zikri yaparken aynı benim silüetimde,benim yüz şeklimde gözlerinin içi simsiyah ve ağzıda yuvarlak bir siyahlıkta bana doğru geldi eğildi ve baktı gitti benim gözler kapalıydı aniden açtım dedim noluyor sonra bana bir ter bastı Arkadaşlar bu nedir sizce ben korkmadım içime korku gelmedi fakat sonradan tırsmaya başladım,sizede böyle bir şey oldumu ? Neyin nesidir bu nerden geldi.
|
O olur öyle. Belki gelen cin değildir. Bilinçaltındır.
Bazen zikir çekerken beyin teta frekansında beyin dalgaları yayar. Bazen değil iner sürekli bu frekans değerine. Bu noktada beyin yarı uyku halindedir. Yani yakaza dediğimiz hal. Bu frekans değerinde bilinç altı vasıtası ile bazı görüntüler göz önüne gelir. Bazen de rahmani mesajlar alınır vs. Herşeyi cinlere başlamamak lazm. Örneğin o haldeyken Allah'ın da rahmet ettiği bir kul isen bakarsın Allah ahirette ki suretini bile gösterir. Fakat sende ki durumun bilinçaltı yansıması olduğu kanısındayım.
Zikir esnasında beyin dalgalarının evrelerini birzz incelersen netten ki belli kelimeleri sürekli tekrar etme durumunda belli frekanslar değerine inme meselesidir esasen keşf vs durumları, aradaki organik bağı görürsn.