Alıntı:
Neptuns Nickli Üyeden Alıntı
Selamun Kavlen Mir Rabbin Rahim.
Hocam böyle okucam ozaman dimi birde gece nekadar okusamda zararı olurmu artık öyle yazmışlarki şuınu okursan şu olur bu olur bırakırsan daha kötü olur ben birşey istemiyorumki sadece Rabbimin himayesinde olmak istiyorum. Ağzımdan gece boyu düşürmediğim Salavati fatiğ var birde okuduklarımı yazıyim..
Bismillâhillezi lâ yedurru ma’asmihi şey’ün fil erdi ve lâ fissemâi ve hüves-semi’ul alim.
Eûzü bi-kelimâtillâhi't-tâmmâti küllihâ min şerri mâhalak
Seyyidül İstiğfar
Allâhümme ente rabbî lâ ilâhe illâ ente halaqtenî ve ene abdüke ve ene alâ ahdike ve va'dike mesteta't. Eûzü bike min şerri mâ sana't. Ebû-u leke bi ni'metike aleyye ve ebû-u leke bi zenbî fağfirlî feinnehû lâ yağfiruzzünûbe illâ ent.
Pelteklik için
"Rabbişrahli sadri ve yessirli emri. Vahlul ukdeten min lisani yefkahu kavli"
Manası : Ey rabbim. Göğsümü aç, genişlet. İşimi kolaylaştır. Dilimde bulunan düğümü çöz de, anlasınlar beni.
|
Mübarek zikirden zarar gelmez dilediğin kadar çek lakin sen zikrin hadimini elde etmek istersen ve ebced değeri gibi şifreli sayılarda devamlı okursan o ayetin hadimleriyle beraber şeytan ve ifritlerde senin yaptığını fark eder sana bulaşabilirler o yüzden hoca gözetimi . Şart diyor birçok kişi o esnada musallat olan ifritlerden bu işleri bilen hoca seni korumaya alıyor gibi düşün lakin sen şifreli sayıyı umursamadan dilediğin kadar çekicem dersen kimse bisey yapamaz en fazla 3 5 şeytan daha fazla gelip vesveselerini arttırır başka bisey yapamazlar bi iznillah ...
Dün bi biyografide gördüm bi hocamız 168 gün boyunca durmadan zikir çekiyor ALLAH c.c hariç herseyden umudunu kesmiş halde öyle hale geliyor ki keşfi büyük ölçüde açılıyor tabi hepsi değil kişinin bütün keşfi açılırsa melekler dahi bütün alemi bi iznillah görebilir niyetini temiz tutup helal lokma yiyerek göz zinasindan ve diğer gunahalrdan uzak durursan sürekli zikir halinden olmayı başarırsan bizler sana hocam demeye başlarız ;)
Ha gayret kardeşim selametle ...