Alıntı:
Celcelutiye Nickli Üyeden Alıntı
Herkesin yaratilma gayesi var dimi ? Doktor cepheye gidemez,asker açık kalp ameliyatı yapamaz..Orda ismi geçen ifrit musluman savaşçı yapıdadır,Mesela üstad zamanında o beyitleri kendi talebelerine okutturmamis elinizi kana bulamayın demiş kendi zahiren burdaydi çünkü ama şu ahirzamanda gelip gidene ve kendimdeki gaflet ve ülfet perdesine bakınca ben üstadı göremiyorum musibet yön gösteriyor ki sıkıntılı hallerde bu beyitleri okumak yanlış gelmiyor, he yarın birisi çıkar okuma der boynumuz kıldan ince
He bu görevli muhterem ve altında görev yapanlar nefis sahibidir,gidip kelle al dediğinde gidip gitmemek tabiki Allahin izniyle ama sebepler dairesinde kendi iradeleriyle karar verdikleri bi durumdur..
Bir çok cindarın okumaya çekindiği hatta okumadığı bi kasidedir bu sebeple kişiye musluman gözüken cinler acaba tuheymefyaile de musluman gözükecek mi dimi bi kontrol etmek lazım?
Bana tabi olmak isteyenler var rüyalarımda geliyor diyenler bi vird edinsinler bakalim kasideyi hala tabi olmak isteyenler var mı
|
Yanındakilerden de emin olmak için okunabilir mi yani hocam