30.01.17, 14:12
|
Daimi Üye
|
|
Etiketlendiği Mesaj: 1587 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Alıntı:
dilan Nickli Üyeden Alıntı
silence kardeşim kırmızı kalın muma okumalısın ,gece niyet edip kim için yapıyorsan yak ,sakın sen söndürme kendisi sönene kadar yansın
|
Allah razı olsun Hocam, kaç kere okuyalım? @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
---------- Post added 30.01.17 at 14:42 ----------
Alıntı:
Devrimci Nickli Üyeden Alıntı
KuraanıKerim bölümüne 7 ayetler diye konular açmıştım o konulardan biriside bahsedilen ayet ile ilgili bulup okuyun.
Sayın üyemiz sizi forumda daha sık ve daha aktif görmek isteriz.Lütfen okuduğunuz her konuya yorum ve mesaj yazarak forumdaki mesaj sayınızı yükseltiniz ve chatteki sohbetlerimize katılınız.Forum hocalarımızın ücretsiz bakım hizmetinden de faydalanınız.
Değerli üyelerimiz lütfen okuduğunuz ve istifade ettiğiniz her konuyu sağ üstten yıldız verip değerlendiriniz ve yorum-mesaj yazınız.Hep birlikte ahde vefa ile foruma destek olalım.
Hep birlikte emek verip formumuzu yaşatalım.
Chat bölümünün hemen altındaki reklamı günde 5-6 defa tıklayıp formumuza destek olalım arkadaşlar.
Değerli üyelerimiz lütfen forumdaki konulara yorumlar yazınız,sorular sorunuz,konular açınız,Konulara mesajlar yazınız ve chat bölümündeki sohbetlere katılınız.
|
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hocam teşekkür ederim.