Alıntı:
Kgumus Nickli Üyeden Alıntı
Tam izah edemedim fakat çocukken dedemden duyduğum dedelerinin cinleri bağlayıp 7 göbek zarar vermesin diye
Bu masal gibi
Acaba böyle bişey varmı
|
Var öyle bisey tarih bile verilebilir , 2030a kadar soyumdan kimseye hiç bir gayri muslim ruhani yaklasmayacak yaklasirsa sonu şu şu olacak diye..
Fakat bunu yapacak kişinin cesaretten fazla şeriatı yaşaması önemlidir.Peki niye ? Ağzımızdan çıkan kelam vücut bulur,hocanın nefesi kuvvetli değildir şeriatı yaşıyordur ağzından çıkan kelam vücut bulurken bizimki gibi olmaz Allah izin verirse duvar örer..
He bu 7 göbek olur 3 kuşak olur 10 yıllık olur fark etmez, kasem edilir ama agzi olanın yapmaması gereken birsey niyette bi açık kapı bırakırsın abowwww
(başınıza öyle bi iş alırsınız ki aman diyim uzak durun)
Örnek vereyim; şu kabileden herhangi bi ruhani soyumdan birisine yaklasirsa tüm ailesi ve kabilesi yanarak helak olmasına dersin ama o kabile gider ayak işini başkasına yaptırır kevgire çevirirler adamı 7 günde
şeytani taife bizden daha sabırlıdır 30 sene bile beklerler ehil olmadan yaklaşmayın ehil olan bile 2 adım geriden yapar bu adımı.
Siz uzak durun hayal ürünü değil, herkesin yapabileceği bisey değildir.. Sen sana söylenen bilgi belki yalan değildir bunu bil diye yazdım, hocadan duydum deseydin cevaplamazdim
Saygılar sevgiler