Alıntı:
selmahanim Nickli Üyeden Alıntı
Merhabalar herkese. Ben bir dileğim için aşağıda yazacağım uygulamaları yaptım. Toplam 5 gece yapabildim çünkü üzerimde inanılmaz bir ağırlık yaptı. Yaptığım gecenin ertesi günü sürekli uyumalar ve baş ağrılarıyla geçti. Neden olmuş olabilir sizce? Çok da fazla inananarak yapıyordum. Dileğim gerçekleşene kadar okumaya söz vermiştim ama dediğim gibi o kadar çok ağırlık yaptı ki baş ağrılarımdan kafamı kaldıramadım. Sizce nedeni ne olabilir?
200 kere:
Allâhümme ya hayyü yâ kayyûmü yâ ferdü yâ vitru yâ samedü yâ senede menistenede ileyh. Ya men lem yelid ve lem yûled ve lem yekün lehû küfüven ehad.
Her 1 okumadan sonra niyet söylenir, 111 kere:
Allâhu huu Melikün Semîun qâdirun Kerîm. Halîmun Latîfun Alîmun Muînun Sâdıq.
100 kere:
Bismillahirrahmanirrahim. Ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm* Allahümme innî es'elüke yâ kadîmü* yâ dâimü* yâ ferdü* yâ vitru* yâ ehadü* yâ samedü* yâ hayyü* yâ kayyûmü* yâ zel celâli vel ikram. Fein tevellev fekul hasbiyallahü la ilahe illahu aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil azim.
|
Koruma hususunda arkadaşlar gerekli izahatı yapmışlar lakin en son 100 kere tekrar edilecek diye yazdığınız okumaki Süleyman bin Mukatil hazretlerinin dilek duası diye tesmiye olunur bildiğim kadarıyla Sabah namazını müteakiben güneş doğuncaya kadar yapılır diye bir çok kaynakta yazmakta bilemiyorum siz bu hususa riayet ettiniz mi ?