Alıntı:
ugurdnkts Nickli Üyeden Alıntı
Tövbe sadece dil ve fiillerimle ediyorum yoksa düşünce kalpteki hissiyatlar aynı. Kuran okunurken rahatsızlık yaşıyorum bazen. Ama musallat gibi değil. Bakım yaptırdım. Fiili ve dil tövbesi de Mesela kalbim inkar ediyor ama namaz kılıyorum , kalbim Rahatsız oluyor ama zikir çekiyorum gibi. Yani kalbime rağmen yapıyorum. Allah razı olsun
---------- Post added 17.05.21 at 09:03 ----------
Amin. Hocaya nasıl yazabilirim acaba 50 mesaj diyor
|
Kardeşim @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] abimiz çok güzel söyledi sen onun nasihatlerine uy başka söze gerek yok
Kalbim hissiyatsiz diyorsun sana bi arkadaşın anısını anlatayım bizim ki öyle boşluğa düşmüş ki ne yaparsa yapsın umrunda değil zerre kadar banane diyor küfürler ediyor millete eziyet ediyor ajanta babaya karşı geliyor tabi çokta korkarmış şeytandan en son bu arkadaş bakıyor ki bu boşluk öyle devam ediyor derin düşüncelere dalıyor ama aylarca beyni patlayacak gibi en sonunda dünyanın gereksizliğini fark ediyor sonra bedenen vefat etmiş evliyaların tgrt de yayınlanan belgesellerini izliyor yavaş yavaş içinde ki boşluk kaybolmuş belki de benzerliginiz vardır sen kalbim hissiz diyordu belki de boşluktasin duygu karmaşası var ne hissedeceğini aklen karar veremediğin için belkide her duyguya karşı karşılık veremiyorsun genede bi düşün nasip selametle ...