Alıntı:
ayhan571 Nickli Üyeden Alıntı
selamun aleyküm kardeşim,ledün ilmi,çok geniş manadadır.yapılan hiç bir çalışma ,eğer kişi temiz salih biri değilse sonuç alamaz,mürşid i kamil orda kişiye temizlik için destek olur nacizane nefis talimleri başlar basamak basamak kişiye temizlenmesinde yardımcı olur,ve yol gösterir,tabiki himmet ve hidayet Allahtandır cc,vesile olan Allahın cc kuludur.,mürşidi kamilsiz yada icazetsiz yada izinsiz yapılan bütün işlemler,tehlikeli ve sonuçları,aklını kaybetme delirme,hatta ileri gidiyorum kalp krizinden ölme gibi sonuçlar doğurabiliyor,ben dedemden ve derin hoca olan çevremden biliyorum,yoksa bizde bir şey yok nacizane ilim dışında...selametle...
|
Bak kardeş bu ilimde hiç ilerlemeyip zerre kadar bilgisi olmayıp direk bir uygulama görüpte yapanlarin başına gelenler budur ama ilerleyip çok bilgisi olanların başına bu gelmez ve benimde sırtımı dayadığım kişiler çok sağlamdır kafama göre burda konu paylaşmam ve ben sizin sayımlarınızın hepsini 5 yaşından başlayarak 2 sene mislini yaşadım bir aklımı kaybetmedim ama daha kötüsü oldu.
Bu arada etrafındakilere selam olsun