Alıntı:
yumyum Nickli Üyeden Alıntı
kuantum diye bilinen ama altında büyük bir medyumluk cincilik ile karşılaşan oldu mu? ısmini vermeyeceğim bir yer herkes biliyor neredeyse tv ye de çıktı hala otellerde seminer vs yapıyor, diyelim siz inanmiyorsunuz dalga geçtiniz hoop hemen gece cinleri salıyor sen o kişiye yalvara yakara geri gidiyorsun ve senden iki kati para aliyor işlem yaptığını söylüyor. Soy ağacını vs her bilgini biliyor. Artık oyuncağı oluyorsun. Reenkarnasyon çalışması yapılıyor 9 geçmiş hepsi kötü. çalışma da hiç allah ile arası iyi olan onu seven ne hikmetse çıkmıyor. Herkeste hemen hemen aynı hikaye sen allaha kizmissin o da sana kırılmış diyor. Eee nasıl olacak diyorsun hemen ben allah olacağım sende önümde secde edeceksin diyor. Daha neler neler. Bu durumdan bi aile paramparça oldu.herkesin sırrını sır diyerek bir diğerine söyleyerek birbirine düşürüyor. Baba çalışmada söylenen bir iftira uğruna canından oluyor. Anne perişan ama o da allah çalışması yapmış ve cemaate bağlı bir kadın hatasını biliyor ama birşey yapamıyor. Ne yazık ki içini kin nefret hasetlik dolu bu kişiler bazı bilgi ve yeteneklerini böyle kullanıyor. Bu kişiler hala toplumda işine devam ediyor.ben çok gördüm elimden geleni de yaptım. Hangi birine el atacaksınız etraf bu ara kuantum diye milleti tuzağa düşüren hain dolu. Merak ettim sizin de etrafınızda duyduğunuz yok mu böyle bi durum,
|
çok ilginç bi olay varmı böyle insanlar