Alıntı:
Meczupyolcu Nickli Üyeden Alıntı
Cümleten Esselamun Aleykum kardeşler.
Bildiğiniz üzere Kıymetli annemizi dar-ı bekaya uğurladık. Rabbim mekanını cennet eylesin. 10. günündeyim annesizliğin.
Asıl konuma gelecek olursam. Annemin vefat etttiği gece saat 3 sularında odamın penceresindeki aydınlık dediğimiz kısımda 3-4 tane kuş ötüp durdular. Dama çıktım baktım yoklar idi aşağı indim tekrar kuş sesleri geldi. Yine göremedim bugün öğrendim babam'da o saatlerde balkonda içeri girmeye çalışan 2 tane kuş vardı dedi kapıdaki sinekliği zorlamış... Sabah 7 de hastahaneden aradılar gittim. Doktor dedi gece 3 de kalbi durdu çalıştırdık, saat 4'de yine durdu çalıştırdık, şimdi malesef dedi... Şimdi düşünüyorum o gün kuşlar resmen haber veriyorlar gibiydi Allah'ım şahidimdir kalbime kötü birşey geldi. Aceba böyle durumla karşılaşan veyahut bu konuda bilgisi olan varmıdır?
Annem hakkında şunları diyebilirim. Ömrü hayatı çileyle, hastalıkla, yoksullukla geçmiş asla birgün isyan etmemiş sürekli hamd ve şükür etmiş birisi,itikadı tamdır, namazı duası zikri asla aksatmamıştır. Biz şahidiz, razıydık rabbbimde razı olsun kendisinden.
|
Allah rahmet etsin,mekani cennet oldun,dunyada cektigi maddi manevi sıkıntilar gunahlarinin kefareti olsun,basin sagolsun,sana dusen maddi durumuna gore az da olsa onun adina sadaka dagitmak,bol bol dua edip magfiret dilemek