Alıntı:
Ademm Nickli Üyeden Alıntı
Hurafe ve iftiralara kulak verenlerle konuşulacak ne kaldı ki ...
Biliyor musun doğru ve yanlış apaçık ortada hamd olsun doğrultuda yanlışsa biliyoruz ne kadar nefsimize uyup günaha bulansakta doğru tektir o yüzden çıkmakta nasip oluyor umrumda bile değil sırf ALLAH c.c dostlarına iftira atanlara beddua mi ettim gerisi tutar mı tutmaz mi görmeden bilemem şahsen bizi ilgilendiren kısım ayetlerden ve hadislerden çıkarılan hükümler ve ameli noktada bazı mertebelere gelince bizden öncekiler ne yaptıysa o yoldan ilerlemek tarikat ve tasavvuf yolu
Yazık ALLAH c.c ıslah etsin kardi değilim diyip aleyhine sözleri paylaşıp savunmak nasıl bi tezatliktir senin hakkında artık iyi şeyler düşünmüyorum sen yoluna biz yolumuza delilin sağlamlığı ve rivayet edenlerin doğruluğu sabit değilse konusulanalr zandan ibaret hele ki kötü manadaysa iftiradır şeran uyardım dilediğini yal gerisi senin bileceğiz iştir uğurlar ola ...
|
bunlari ben demiyorum kitaplarda var bana niye izafe ediyorsun,bunlar gercek tasavvufun ogeleri ben tasavvufcuyum diyen bunlari bilecek ki tasavvuf hakkinda konusabilsin,yoksa laf kalabaligi yapar...yeter senlemi ugrasacagim arkadas benim karsima savundugu davayi anlatabilecek adam lazim,beddua edecek adam degil,bak bu caresiz iftiralarina karsi ben sana beddua etmiyorum git bildigin gibi yaşa...