Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
sana bu anlattiklarim adi gecen mutasavviflarin kendi eserlerinde gecen asirlardir mutavviflar ve fikih alimleri arasinda tartismaya konu olan tasavvuf kavramlari,senin haberin olmayabilir cunku savundugun tasavvufun kavramlarindan haberin yok,sen mesneviyi bile bilmiyorsun ben sana mesneviden bir seyler anlatsam akilini yitirirsin cunku siz okumayan sadece duyan bir guruhsunuz...tasavvuf hakkinda soyledigim kavramlari eger yine okuyup ogrenmeye ceksen tasavvuf ehli olan en guvendigin kisiye sor... eminim sen menzilin muride nasihatlarini ogreten minah kitabinida okumamissindir... ben hep soyledim yine soyliyeyim ben tarikat ve tasavvuf ehli degilim ayni zamanda tarikat ve tasavvufa karşıda degilim...bana gazap okuyacagina duyarak ogrenme biraz oku okuyarak ogren...
|
Şunu bilmiyorsun söylesin böylesin demekten vazgeç kaç defa diyecem daha bizi alakadar eden kısım şeriat ve şeriate uyduğu çizgisini aşmayan tasavvuf bilgileri beni kimin yalandan yazio felan alime aittir diye yaftalamalariyla kafalamaktan vazgeç o bi arakdaşin biraz kabaca da olsa burda feslere yapmıyoruz doğruya yönelmeye ve amel etmeye çalışıyoruz bu yorumumu okuyan herkesten çok ama çok özür dileyerekten sidik yarısina girmiyoruz fikir beyan ediyorsak da bi sınırı var dilediğiniz dilediğimiz gibi konuşup yaftalayamayiz 10 yıldır menzil cemaatindeyim ALLAH c.c şahit şeyhlerin hiçbiri zerre kadar ne sünnetten nede farzdan ayrildigina şahit oladim ailesini bilmem beni ailesi ırgalamaz beni mübarek tek ilgilendirir evlatları veya torunları dedelerinden feyz almadıysalar mum dibine ışık tutmaz der geçerim lakin mübarek seyh efendiyi izler dinler ve takip ederim ALLAH c.c sayılarını artttirsin ALLAH c.c yardımıyla
onların yaptıklarını milyarlarca müslüman beceremedi bedirde ki taaa istanbulda ki çinde ki endülüste ki nice sahabe gibi onların da ne şirketleri vardı nede ağa veya kral babaları onlar tek geldi ümmete milyarlarca müslümanın yapamadığı veremediği faydayı verdiler onların yoluna kurban olurum hem ilmen hemde aklen her konuda mübarek seyhlerin şahsiyetlerini savunurum lakin öyle boş lakirdilara gelemem kimse kusura bakmasın bilmem şu böyle dedi şu şöyle dedi bırakın şu iftiraları savunmayi gelin iftira atılan bu iftiralara maruz kalan mubarekler 1 hafta geicir çok değil 1 hafta bakalım o zaman kim münafik kim mümin anlaşılır ALLAH c.c ıslah etsin gerçekten inanmıyorum diyipte her fırsatı kullanip laf slcarpitanlar varya yazık ALLAH c.c selamet versin