Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
eger tasavvusun en buyuklerinden 2 alimden verdigim ornege rivayet diyorsan daha seni sasirtacak cok misaller veririm,misal şemsi tebrizinin cadirda kimya hatunla oynasmasi,daha sonra kimya hatunu cadirda goremeyen mevlana hz.lerine Allah bana bazen kimya hatun olarak gelir demesini....beyazidi bistami hz ben Allahi sakali cikmamis genc bir oglan olarak gordum demesi...gavsul azam hz. hizmetcisinin olen oglunun ruhunu diger kabzettigi ruhlarla beraber Azrail as elinden alarak yeniden canlandirip hizmetcisine oglunu geri vermesini....bunlarida sanirim ilk defa duyuyorsun...nuru muhammedi yada hakikati muhammedi kavramlarinida bilmiyorsun sanirim
|
Azrail a.s ile peygamberler arasında kıssalar birçok defa vuku bulmuştur veli kullar arasından da olabilir lakin diğer ALLAH c.c böyle göründü şöyle oldu düpedüz iftiradan ibaret insanalrın böyle saçma sapan şeylere inanması daha akılsızlık beyazdı bestami k.s sırf kıbleye türküdu diye bir zata talebe olmaktan vazgeçip edebe rivayetle anılan zaaflar için oynaşmak nasıl bir iftiradir bu iftiraları atanların ALLAH c.c belasını versin sende dillendirme yoksa gazap yönüyle latina düşeni alırsın bu nasıl bi saçmalık abicim şia nin hz. Ali r.a hakkında anlattikalri hikayeler gibi yahu kâfir bile yapmazken bu mumafikalr nasıl böyle iftiralar atabiliyor akılsız münafıklar ne diyim bu iftiraları atanların ve yardımcı olan olmuş olan altın ateşi bol olsun ne diyim daha yaşayanları da ALLAH c.c ıslah etsin o munafikalrda hz. Mevlanaya da aynı ifitralari atıyorlar imansızlar ...