Alıntı:
avira Nickli Üyeden Alıntı
Okuduğum çoğu yerde rabıta nin caiz değildir şirk olduğuna dair şeyler duydum suleymancilardan öğrendiğim 15 dakika rabıta sonra kalp zikriydi bana biz burda mürşide değil Allaha ibadet ediyoruz onun sayesinde mürşidi araya vesile kılarak ondaki nurla kalbimizi nefsimizi korelttigimizden söyledi devam et yap dedi eğer başarabilir sen dedi zaten anlicaksin gün geçtikçe bazı şeyleri fark edeceksin dedi eğer ki kendini mürşide ihtiyaç duymayacagina artık inandığın vakit bu sefer mürşidi değil Allah'ı düşün dedi tabi Allah'ı bir şekil verilmez işte yarattığı ne bileyim şelaleleri doğayı Allah'ın yarattığı güzel şeyleri düşünüp artık şeyhi değil Allah'ı düşün dedi ama ilk önce mürşidi düşün kendini geliştir dedi ve üstüne basa basada biz mürşide tapmiyoruz yani aklın karışmasın dedi ne düşünüyorsunuz ne tavsiye edersiniz ? Bana
|
Rahmetli bi hocamız derdi ki rabıtaya yeni başlayanlar sanki mac esnasında kenarda ısınan oyuncu gibidir rabıtaca ilerleyeler maça sahil olanlardır hey mübarek hey mubarekler öyle şeyler yapıyor ki akla hayale sığmaz birgün bi tayfa gelip derki ALLAH c.c şahittir ki bütün kafirleri öldürürüz lakin rabbimizin müsadesi yok onun gücü herşeyi n6ok etmeye fazlasıyla yeter lakin o bizleri imtihan ediyor imtihanda ise o kafirelri bize hane insan hem cin olanları bize musallat ediyor imtihandayız bize düşen dirayetli olup sabretmek İNŞAALLAH bu imtihanı kazanmak selametle ...