15.05.21, 09:53
|
|
|
Etiketlendiği Mesaj: 7 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
bir arkadasimin yegeni 25 li yaslarda kendi basina goz perdesini acmak icin uygulamalar calismalar yapmis ve acmis,acmis ama sonrasi perisanlik resmen cinnet cukuruna dusmus,gorduklerini yasadiklarini bana mesaj ile gondermis anlattiklari akillara zarar,yasadigi en iyi durum hz İsa ile aksam yemegi yedigi,hz Mehdi ile muslumanlari cennete attigi,hz Hizir ile cesitli alemlerde gezdigi,gordugu varliklarin cismani tarifi insani urpertecek sekilde,mesaji telefonumda kayitli,sonra yuzyuze geldik resmen akil gitmis,bir cok hocaya gitmisler sonuc sıfir,ilmi derin bir arkadasimin yardimiyla yaklasik 1 aylik bir calisma ile acilan perde kapatildi cocuk normale donmeye basladi,mesele eski degil 3 ay oncesine ait,yani anlatilmaz yasanir denir ya,o cinnete ve zillete dusen anlatamaz ancak yaşar...
|
Forma yeni katıldım bu konularda çokda bilgim yok ama yinede ben anlayamıyorum insanlar neden bu konuları bu kadar kurcalamak istiyorlar..amaçları kısa yoldan isteklere dileklere kavuşmak belli ki .....bize islamın şartları imanın şartları öğretilmiş peygamberimizin sözleri ortada elimizde danışacağımız kitabımız var o halde bu istekler ısrarcılık niye...okuma yazma bilmeden master kitapları okumaya çalışmak gibi bir şey ...herkes nasıl en iyi şekilde ibadet edip kul olmak gerektiğini nasıl daha iyi kul olacağını araştırmak yerine çooook özel şeylere sahip olmak istiyor...siz ibadediniz kalpten gözünüz ile kulağınız ile ruhunuz ile edin gerisini akışa bırakın açılacaksa açılır açılmayacaksa açılmaz...bunlara çok dalmamak lazım çıkamazsınız..benim eşim atar damar kanaması geçirip varoluşunu sorguladı ve majör depresyon sanrısal bozukluk intihara yatkınlık teşhisi kondu...çok riskli bir hasta olarak değerlendirildi...ilaçlar etki etti ama hiç iç huzuru bulamadı..onada demiştim bu işlere dalma çıkamazsın...daldıkça daldı daldıkça daldı ..neler yaşadığımızı bi Allah bilir birde ben bilirim şimdi eşim yok 6 ay önce koronadan vefat etti..biliyor musunuz ben buna şükür demeyi öğrendim..hiç lik nedir onu öğrendim ( ya intihar etseydi)..Allah yaşatarak öğretiyor...intihar etmesmesinin tek nedeni sonucundan korkması idi...o nedenle derimki siz gençler çok dalmayın bu konulara neşeli kanlı canlı adam sabahlara kadar kalbine vuruyordu dur dur diye...siz ibadetlerinizi üstünüze düşeni yapın...dilekleriniz hacetleriniz için bunlardan yardım beklemeyin..Allah verecekse zaten veriri olmaması da belki sizin için hayırlıdır..
|