Alıntı:
HATTAP Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Seninle münazara yapmak isterdim ama bu işler böyle burdan olmuyor.
Bizde ayetle hadisle geliriz AllahuAlem.
Kendi başına göre hüküm verme evlat öteki tarafta bedeli ağır olur haberin olsun
Sana burda tek bir cümleyle sizin doğru yolda olmadığınızı kanıtlardım ama fitneden korkarım
|
hattap beni burada ortaya koydugum fikirlerimden bilirsin,sunu hepimiz biliriz ki tasavvuf tarikatla yasanir,yine bilirsin ki ben tarikat ehli degilim fakat tarikatlara da karsi degilim,tarikat var olan bir olgu demek ki bir ihtiyactan ve ibadetleri yasamakta gorulen bir eksiklikten dolayi cikmis asirlardir yasanmis ve suregelmistir,gunumuzde de yasaniyor bazi eksikleriyle beraber,beni burada alakadar eden tarikatlarin varligi veya yoklugu degil,ben ayet sunnet ve hadisle yasayan biriyim,yukardaki cumlende tasavvuf yani tarikatin ayet ve hadisle aciklanabilecegini soyleyince,şahsen ben töhmet altinda kaldim eger ayet ve hadisle ispati varsa ben bunca yildir ayet ve hadise sunnete uymamisim muhalif olmusum diye ve ben bu gune kadar hic tohmet altinda kalmadim senden ricam bu konudaki ayet ve hadisleri soylersen ben bu cendereden bu yukun altindan kurtulurum yoksa ayeti ve hadisi sunneti uygulamamak bana agir yuk o vakit itikadimdan supheye duserim suphe itikadi ve imani siler bitirir ve bunca yillik ibadetlerim bosa gider......