Alıntı:
dradem404 Nickli Üyeden Alıntı
يَٰٓأَيُّهَا ٱلَّذِينَ ءَامَنُوا۟ ٱصْبِرُوا۟ وَصَابِرُوا۟ وَرَابِطُوا۟ وَٱتَّقُوا۟ ٱللَّهَ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ
Yâ eyyuhellezîne âmenusbirû ve sâbirû ve râbitû vettekûllâhe leallekum tuflihûn(tuflihûne).
Ey iman edenler! Sabredin. Sabır yarışında düşmanlarınızı geçin. (Cihat için) hazırlıklı ve uyanık olun ve Allah’a karşı gelmekten sakının ki kurtuluşa eresiniz.
Elmalı orijinal yazan kısma bak..yaw arkadaş neden görmek istemiyorsun..nefsin mi galip geliyor..tevil neden yapayım..rabıtanın taraftarı mıyım..bananeahmet akgulden milli gazeteden..nereye çekiyorsun neyle itham ediyorsun..
sana üslûp diyorum
Sen yafta kusup geliyorsun
|
ben sana elmali tefsirini verdim,sen yanlis yere bakiyorsun,o tefsirin kim tarafindan yazildigi tefsirin sil tarafinda yaziyor,bilmeden konusuyorsun, sana diyorumki rabita 12. yuzyilda tarikata girdi,ayet tarikattan rabitadan bahsetmez,cunku rabita ve tarikat ne islamin sarti nede imanin sarti,insanlari yanlis yonlendirme biraz daha dursak ayette sulaymancilar tarikati var diyeceksin ve igneleyici sozlerden sakın,bak ben edeple konusuyorum