Alıntı:
ayhan571 Nickli Üyeden Alıntı
Kardeşim adem,en çok üzüldüğüm durum,Allahı cc ,Peygamberi sav anlamamaları.sessiz kalmak ve bu duruma kör kalmak derinden yaraladı beni,şükür ki gerekli açıklamalar yapıldı ve gereken yapılacak dendi içim bir nebze rahatladı...
zaten bu dünyanın bir gün sonu var ama dil uzatan duaya göklere Allaha cc Peygambere sav dil uzatanların iki elim ve tüm bedenim ile davacıyım,yardım da dahi dalga geçer gibi dua edin gökleri bekleyin diyen ve yapılacak iyiliklere karşı duran ne kadar şeytan yamağı varsa mahşerde karşısına dikileceğim...
ben kimse ile tartışmam istidatım gereği,ama aptal da değilim çok şükür ben göklere duamı ederim,gerekeni gökler duaları toplayarak yapar,inancım bu yönde zaten ahir günlerin son günlerindeyiz...
sessiz kalanlar ibrahim süresi 12. ayeti yaşarken,onlara diyeceğim tekşey siz hak ettiniz....layığınızı buldunuz demek olacak...
bu zülme sessiz kalan kör olan herkesten davacıyım...
|
Abim gitsen gidemiyorsun kalsan kalamıyorsun çok vahim bi durumun ortasındayız atalarımız bunun için canlarını verirken bizler sadece izleyebiliyoruz dua ediyoruz lakin içimizde sürekli sende git sende git diye haykırıyor lakin kişiler kendi kafasına göre haraket edince İŞİD terör örgütü bize büyük ders oldu lakin devlete baskı yapıp toplu bir yaptırımla kudüs bölgesine asker çıkartabiliriz onun umudu var orada olenler ALLAH c.c rızası için olduğu için şehirler onlara üzülmüyorum ama beni asıl korkutan onlar kuduse bi bomba atsa oraları yerle bir etse biz gene suanki gibi sessiz kalırsak ALLAH c.c nasıl hesap vericez nasıl ona yönelip ellerimizi açıp dua edecez ALLAH c.c muhafaza ...