Alıntı:
necibe02 Nickli Üyeden Alıntı
Bir Mürşidim olsun istiyorum...Yardımcı olabilirmisiniz.Bu aralar herşey üst üste geliyor.Bunaldim artık..O kadar cok dua ediyorum ki .Dualarim sayesinde dik duruyorum..Mutlaka vakti var yüce rabbime tevekkül ediyorum..Dualarimi daha fazla etmek istiyorum..Birşeyler musallat olur diye tedirgin oluyorum..ilim sahibi biri bana yardımcı olursa sevinirim..Daha önceden tecrube olarak yaşadıklarım var o yüzden bana yardımcı olacak mürşid olsun istiyorum..
|
Kardesim istihare ve mursid meselesindeki yazilarimi okurmusun.Mursid istiharesi farklidir .Bir zati gordun diyelim hemen gidip kapaklanmiyorsun nurlar icinde gorsen dahi .Silsile halinde gormen gerekir yani o zati onun seyhini,onunda seyhini yada o zatla betaber Hz.Ali ve Hz.Abdulkadir Geylani ks beraber gormen gerekir .Neden: Mesela mursid oldugu soylenen ama hakikatte mursid olmayan bir zat vefat ediyor. Yerine halife birakiyor tabiki halifesi de mursit degil simdi sen bu iki zati ruyada gordugun zaman seytan bu iki kisinin suretine temessul eder .Sende seyhimi buldum diye gider yazilirsin ama en az 3 .silsile seklinde gorursen illa ki o yolda mursid cikmistir deriz bu ti garanti degil tabi En saglami Efendimiz Aleyhisselatu Vesselam sonra sirasiyla Hz.Ali kvc.Abdulkadir Geylani Hz hangi tarikat oldugu bu mubarekler icin fark etmez Sonra Sahi Naksibend Hz ve diger tarikat pirlerinden birisiyle oyle isaret li,rumuzlu filan degil guclu bir ruya seklinde gorulmeli usul budur arkadslar yoksa filanca zati gorfum gidim yazilim diye dusunmeyin.Bir zata 10 milyon insan mursidde dese bu onun mursid oldugunu gostermez Tarikat boyle sirlidir.Hak mursid bulmakta cok zor bir surectir cunku boyun bukmek kolay degildir, boynumu buktum dersin bir imtihanda icin bozulur ,kacarsin