Alıntı:
Buray Nickli Üyeden Alıntı
Herkeşe hayırlı günler. Başıma gelen bi kaç garip durumları anlatmak ve bunların ne anlama geldigini merak ediyorum. bi kaç hafta önce korktugum bir o kadar da hoşuma giden ruya gordum. ruyamda yüksek bir zirvede ve karşımda oturmuş 2 yaşlı adam vardı arkada ayakta onları dinliyorum kıyamet gununden bahsediliyordu yaklaşmak için sol ayagimi öne attim sol tarafta oturan o yaşlı adam dur dedi sknra geri çekilip dinlemeye devam ettim sanki sag tarafta olan amca uzgun gibiydi sonra otur dediler öylece topraga oturdum bi gölden bahsettiler ve onun renginin tüm kalplere etki ettiginden bahsedildi aklıma kalan bunlar neyse sabah oldu sonra yine gece oldu bi kaç zikr yaptım yeniden uyudum hani sanki gerçekte olurya odamda yalnızdım sanki sol ön taraftan birisi elini uzatdı ve gerçekten o an uyandım dikeldim iki elimle selam verdim ama o an nası desem eline elim degdigi an sanki ruhum bedenden çıktı çok korkmuştum bagirmak istedim ama yapamadım sonra bi rahatlama geldi yeniden uzandım uyumaya başladım o rüyada garipti 1 ağaç vardı tepesinde ise 1 köpek amacı ordan inip beni ısırmak korkuyordum sonra üst üste 10/12 dizilmiş yatay camlar vardı kare şekli onları elime alıp başka yere götürmek isterken elimden düşüp paramparça oldular o rüyada en son bi kelebek burnuma kondu sonra uyandım o günden sonra garip olaylar oldu şuan umutsuzum acaba büyü mü var bende diye soruyorum kendime bazen
kısaca 2 ruyada yasadıklarim bunlar bu umutsuzluktan kurtulmak rahat olmam için ne yapmam gerek
|
ruya yorumlamak her babayigidin harci degil,Allahtan gelen ilim ehli olmak gerekir,ruyani buraya yazmanda ayri bir yanlislik,zaten ruyalarinda ruya degil sanki uzun metrajli sinema filmi gibi...
İmamı Şafi ra.
|