Alıntı:
3KEDI Nickli Üyeden Alıntı
Allah'ın selamı üzerinize olsun arkadaşlar.
Foruma bugün üye oldum. Ben yakın zamanda annemi Kovid-19 sebebiyle kaybettim ve kardeşimden başka kimsem kalmadı ailede. Bu sebeple rüya aleminde annemin ve diğer ölülerimin ruhu ile görüşmek istiyorum. Gizli ilimler hazinesinde bir uygulama gördüm, medyumluk ve ruhlarla iletişimi arttırmak için hem Esma hem de ayetlerle yapılan bir çalışmaydı; ancak yapmaya emin olamıyorum.
Sizlerin yapıp sonuç aldığınız bu şekilde uygulamalar varsa paylaşabilir misiniz? Ayrıca bazı insanlar karşısındakilerin auralarını görüp, geçmiş yaşamları ile ilgili onlara bilgiler verebiliyorlar. Psişik dedektifler diye bir programda görmüştüm. Bu tarz yetenekleri nasıl kazanabilirim?
Şimdiden çok teşekkür ederim. Selam ve duayla.
|
Başınız sağolsun inş.bu hastalkla vefat eden müminler şehit derler onlar için. dedem vefat ettiğinde yıllar önce acısını çok içime atmıştım,sonra ara ara düşüme girdi.Sık sık gelirdi ne vakit iyi bi amel işlesem kayda değer sanki beni gözetler gibi gece rüyada bunun için bana gülümserdi.Ben ekstra hiçbşy yapmadım ama size güvendiğim bir kaynaktan paylaşabileceğim bir sünnet var istihare...
İstihare demek her şeyin hayırlısını Allahtan istemektir.Bu kuvvetli bir sünnettir .
Ahirete intikal etmiş annenizi rüyada görmeyi niyetlenin abdest alın ,yatsıdan sonra iki rekat istihare namazı kılarak şöyle dua edin.=
Ya rabbi bana annemi göster,ölülerimi benimle konuştur,kabir alemindeki hali nasıldır bana göster Allahım = cenabı hak böyle dua edenlerin duasını boşa çıkarmaz..Kardeşm bu türlü dualarla manevi hayatımızı etkilemeden daha fazla düzene sokabiliriz kimseye de ihtyaç yok ne şarlatanlara ne medyumlara Allah bize yeter ..hamd olsun bize bırakılan miras bizim her derdimize cevap verir başka yollara girişmeden, sünnet ve kuran yeter ..Rabbim sizi feraha çıkarsın.O yattıkça size ve kardeşinze hayrlı ömürler versin.