Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
universite bittikten,cok istihare yaptim hep memurluk gorundu,sonra ilk teklif işbankasi mufettis muavinligi icin geldi o tarihte sinav falan yok,daha sonra bircok devlet yada ozel sektorde calisabilmek icin imkanlar oldu,fakat mizacimda emir alma duygusu yok o yuzden hepsini biraktim ticarete basladim,demem o ki kişi mizacina meziyetine uygun iş yapmaya gayret etmeli,tabi ki imkan dahilinde
|
Öyle tâbi ama bı kaç seçeneği olan için seçim yapmak kolay olabilir ama ne yapacagini bilmeyen insan İçin durum daha değişik. Ben hep arkeolog olmak isterdim mesela eskiden ama tercihlerde istiharede de arkeoloji görmeme ragmen secmemistim. İşsiz kalırım mantığıyla. Ama sonra keşke secseydim üniversite kalabilirdim dedim hep. Mezun olduğum bölümü de sevmiyorum şuan . Yani seçimim beni yanılttı ama bu sefer rabbim bana apaçık bı yol göstersin de ona göre emek verip cabaliyim istiyorum.Yasadigimiz müddetçe yeni baslangiclar için her zaman ümit vardir. Rabbim beni benden daha iyi bilir. Ne yapmalıyım diye sorduğumda bana bı cevap verirse elbette ki bu benim bütün seçim ve planlarımdan daha hayırlıdır. Bende böyle düşünüyorum
ilginiz için çok teşekkür ederim