Alıntı:
Zulkarneyn Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba arkadaşlar, Perşembe gecesinden itibaren istihareye yatıyorum fakat ne yol gösterecek bir zât ne de bir işaret görebiliyorum. 5.günümdeyim.
İstihare yapış şeklim 2 rekat namaz ve istihare duası arkasından 71 fatiha peygamber efendimiz, silsilelere ve geylani hz. bağışlıyorum. Mülk 14 okuyup uyuyorum. Bilinç altı devreye giriyor başka bir şeyler görüyorum. Sizce sorun nerededir?
|
Kardesim 5.gunumdeyim diyorsun bir arkadas tanidim 3 yil mursid aradi yuzlerce istihare yapti Allah u Teala cabasini karsiliksiz birakmadi mursidini buldu. Bu is boyledir kimi kolay bulur kimi zor. Istiharede de bir zat gordun hemen gidip yazilma .Seytan devrede bu islerde tabi birde nasib ve istidat meselesi var.Son olarak cok kararli olman lazim gece teheccud namazina kalk gerekirse aylarca seccaden islansin. Boyle bir atmosferin icine girmen lazim Mursidi Kamil e intisab oyle birkac istihare yaptim goremedim diyebilecegin birsey degildir alinma.Dunya hayatinin imandan sonraki en buyuk nimetidir ahiret hayatinda, mahserde kabir aleminde, berzahta buyuk yansimalari vardir.Allah yardimcin olsun