"Allah'ım peygamberlerinden;
Hz. dem(as), Hz.İdris,(as), Hz.Nuh(as), Hz.İdris(as) Hz.Hud(as), Hz.Salih (as),
Hz.İbrahim(as) Hz.Lût (as), Hz.İsmail(as), Hz.İshak(as), Hz.Yakup(as) Hz.Yusuf(as),
Hz.Eyyub(as), Hz.Musa(as),Hz.Harun(as)Hz.Davud (as), Hz.Süleyman(as),Hz.Zülkifl (as)
Hz.Yunus (as),Hz.İlyas (as)Hz.Zekeriyâ(as), Hz.Yahya(a), Hz. İsa(as), Hz. Muhammed (sav),
yaptığı dualarla sana dua ediyor onların tevbesiyle sana tevbe ediyoruz Allah’ım sen dilersen
ancak olur, peygamberlerin ahlakıyla ihlasıyla bizi donat, Efendimizin ahlakı ile yaşat, tevbe
dualarımızı ne olur kabul eyle ya Rabbi, ne olur kabul eyle ya Rabbi, bu duamızın kabul
olması, Kur'an ve sünnet üzere razı olduğun itikat iman ile nasuh tevbesiyle yaşamanın ve
şehitlik ile iman ile kabre girmenin bize eşlerimize anne ve babalarımıza, akrabalarımıza,
zürriyetlerimize ve tüm ümmeti Muhammed'e nasip olması niyetleri ile, Ey alemlerin Rabbi
olan Allah'ım tüm yaptığım niyetlerle
Niyet ettim sadece senin rızan için..."
BİR ÖMÜRLÜK NİYET TÜM NAFİLE İBADETLERİ ZÜRRİYET AĞACI İLE YAPMAK İÇİN
BU KISMI OKUYUNUZ
"Allah’ım Bana verdiğin ömür boyunca yapmak istedikçe nafile namaz, tevbe namazı,
zikirlerimi, sadakalarımı, yapacağım hayratlarımı, yardımlarımı, tüm nafile ibadetlerimi
yukarıda yaptığım zürriyet ağacı niyetiyle yapmaya niyet ettim. Sen her nafilemi,
keffaretlerimi bu niyetlerle kabul eyle. Amin."
.
|