Benim eşimin anne ve babalarımızın Adem(a.s)ê kadar soylarımızın, soylarımızdan ölmüş
ve sağ olanların, zürriyetimizin, kendimize, başka soylara, başka soylardan da soyumuza,
soyumuzdan zürriyetine zurriyetimizden soyuna, okuduğumuz, okuduğum, okudukları ve
okuyacakları lanet ve beddua, kahır, intizar ve isyan sözlerinden;
Allah belanı versin, hakkım zehir zıkkım olsun, midenden çıksın, miden patlasın, boğazında
kalsın, hakkım haram olsun, benim canım yandı senin de yansın, nefesin kesilsin, kemiğin
kurusun, benim ciğerim yandı senin de yansın, Allah evlatlarından çıkarsın, elin ayağın
batsın, elin ayağın kırılsın, kaza geçiresin, gözün kör olsun, gözüne kara gele, yerlerde
sürünesin, başına taş düşsün, yüzün gülmesin, çocuklarından çekesin, uyku uyuyamayasın,
uyku bana sana haram olsun, şeker bana sana haram olsun demekten, yemek içmek,
yaşamak, ekmek, hava, su, nimetler, nefes, hayat, gençliğim, bana haram olsun veya haram
oldu demekten, kanın çekilsin, kanın kurusun, kanın kesilsin, kanın kısılsın, damarın
kurusun, damarın tıkansın, kanser olasın, suda boğulasın, ölesin, sen de fakir kalasın,
sidiğin kesilsin, sidiğini tutamayasın, keşke dünyaya gelmeseydin, çocuğunun mürüvvetini
görmeyesin, sütüm sana haram olsun, senin gibi çocuk olmaz olsun, seni doğurmaz
olsaydım, böyle hamileliğe, böyle doğuma lanet olsun demekten, Allah cezanı versin, işin
gücün rast gitmesin, iki yakan bir araya gelmesin, ağzından çıksın, midenden çıksın, miden
batsın, iliğin çekilsin, iliğin kurusun, gittiğin gibi gelesin, sürünerek gelesin, anandan emdiğin
süt burnundan gelsin, aklın gitsin, deli divane olasın, lanet olsun böyle hayata yaşamaya, var
olmaya, doğduğum güne, evlendiğim güne demekten, güneşe, aya, yıldızlara, havaya, suya,
toprağa, yağmura, kainata, geceye gündüze lanet beddua intizar ve küfür okumaktan isyan
etmekten, yüzün batsın, yüzüne kara gele, felç olasın, belin kopsun, belin çıksın,bir nefes
almak bana ve sana haram oldu veya olsun demekten, boyun posun devrilsin, arabaların
altında kalasın, kefensiz kalasın, toprak seni kabul etmesin, ne bu dünyada ne de ahirette iki
yakan bir araya gelmesin, cehennemin dibine gidesin, ölünde gelmesin dirin de gelmesin,
yataklara düşesin, bakanın olmasın demekten, ağzın yüzün yamulsun konuşamayasın,
ağzın dilin tutulsun, dilin kopsun, dilin şişsin, çenen çekilsin, çenen batsın, çenen sussun,
Allah gün yüzü göstermesin, leş kargalarına yem olasın, soyun sopun zürriyetin kurusun,
ermeni tohumu olasın demekten, banyoya, yıkanmaya ve yıkananlara lanet olsun demekten,
eve, eşyaya, işe, paraya, eşe, çocuklara,anne ve babaya, kaynana ve kaynataya, akraba ve
arkadaşlara lanet ve beddua okumaktan, kahırlanmaktan, senden adam olmaz, okumaz,
olmaz olasın, paran da batsın, pulun da batsın, Allah sana hayır yüzü göstermesin,
mezarında rahat uyuyamayasın, uykun kaçsın, uyurgezer olasın,bütün alem sana ve
evlatlarına gülsün, cehenneme direk olasın, beynin dökülsün, boyun devrilsin, elin ayağın
ters dönsün, beynin yansın elin kolun bağlansın, soyun şeytanın soyu olsun, doğuramaz
olasın, düşük yapasın, kız gibi evladın olsun, göz pınarların kurusun, yaşarken ölü gibi
yaşayasın, sana yazıklar olsun, Allah seni yok etsin, mezarında ters dönesin, ateşlerde
kalasın, derin kurusun, derin dökülsün, derin çürüsün, vücudun kurusun, ciğerin şişsin,
ciğerin çıksın, ciğerin patlasın, ciğerin sökülsün, ciğerin ağzından gelsin, vücudun yansın,
vücudun kurtlansın, nefesin kesilsin, nefesin tıkansın, nefessiz kalasın boğulasın, ağzın,
burnun, boğazın tıkansın demekten, boğazından gelsin, İki gözün aksın,saçına sakalına
aklar düşsün, elin ayağın şişsin, tutmaz olsun,kel kalasın, boynun kopsun, karnın bağırsağın
patlasın, bağırsağın dolansın, bağırsağın tıkansın, tuvaletini yapamaz olasın, ayakların kopsun, ölümlerden ölüm gelsin, ermeni tohumu olasın, tarlan çürüsün demekten, evini alev
alsın, ocağın sönsün, yüreğin çıksın, kemiklerin parça parça olsun, kafan kopsun, miden
kurusun da yemek yemeyesin, dalağın şişsin, dalağın patlasın demekten, ağzından yaralar
çıksın, ben yiyemedim sen de yemeyesin, yediğin içtiğinden hayır görmeyesin, eriyesin,
kalbinden vurulasın, delik deşik olasın, etlerin lime lime dökülsün, çocuğun ölsün gebersin,
seni toprak bile kabul etmesin, dışarı atsın, babasız eşsiz kalasın, kocasız kalasın,
çocuklarının yüzü gülmesin, çocukarın evlenemesin, anne babana hasret kalasın, ben
çektim sen de çekesin, kendinden evlatlarından çıksın, nimet çarpsın, nimetsiz kalasın,
yarsız kalasın, tükürüğünde boğulasın, ayakların yere basamaz olsun, sağır olasın dilsiz
olasın, kör olasın, kel olasın gibi tüm okuduğumuz ve okudukları lanet ve beddua, intizar,
kahır sözlerinin sözlerimizin affolunması;
Yapacağımız hayırlı amellerin sevabının dahi okuyanların ve okunanların hayrına geçmesi,
bize, anne ve babamıza, çocuklarımıza, kardeş ve akrabalarımıza, soyumuzdan zulmeden
ve bu zulme uğruyanlara ve hakkımızı yiyenlere kin güttüklerimize , ticaret yaptıklarımıza
bize yardımı olan, bu ilmi bilen hocalarımıza ve herkese senin şahitliğinde tüm haklarımızı
helal ettik, helal hoş olsun ve tüm bu hakkını yediğimiz kişilerinde bize haklarını helal
etmesinin nasip olması, bu ilme karşı ins ve cin şeytanlarının saldırılarının önünün kesilmesi
ve önceden kurdukları tuzakların bozulması, danışmanlık yapan kardeşlerimizin doğru tespit
yapmalarının nasip olması, yanlış tespit ve kısas yaptılarsa affına vesile olması ve Hatalarını
düzeltmelerinin nasip olması, sadece senin rızan için bu niyetle yapacağımız hayratlardan,
vereceğimiz sadakalardan hasıl olan sevabın, Peygamber efendimize s.a.v tüm
peygamberlere (a.s) ehlibeyte tüm sahabe efendilerimize (ra), ümmeti Muhammed’in, tüm
saydığımız ve tüm hakkını yediğimiz ve zulmettiğimiz kişilerin hayrına geçmesi, hediye
olması, iblisin hazırladığı ve hazırlayacağı tüm tuzakların bozulması, kıyamete kadar tüm
tuzaklarının dahi önünün kesilmesi, davasını kaybetmesi, bizim ve tüm saydıklarımızın aile,
kardeş ve akrabalarımız arasında sevgi saygı yardımlaşmanın kuvvetli olması, kul
haklarından kurtulmanın bize nasip olması, zulüm gören tüm müslüman kardeşlerimizin
zulümden kurtulması, canla, malla, duayla, daima yanlarında olmanın bize nasip olması;
Kur’an ve sünneti okuyup anlayıp uygulamanın bize nasip olması, kalbimizden kibir, ucup,
riya, haset, fitne fesatın, cimrilik, şehvet, öfke, gibi tüm kötü hasletlerin sökülüp gitmesinin ve
tevazu ehlinden olmanın bize nasip olması, tüm ümmetin deccal fitnesinden muhafazası,
imanlarının ihlaslarının kuvvetlenmesi, akrabalarımızı gözetmenin, zürriyet ağacı niyetini
okuyarak daima dul yetim ve fakirlere yardım etmenin, binlerce mescit, yetimhane, Kur'an
kursu, su kuyuları, meyva ağaçları dikmenin, yapmanın, yaptırmanın ve bunların kıyamete
kadar ayakta kalmasının ve faydalanılmasının nasip olması, şeytanın kuran ve sünnet e
bağlılığımız üzerine, Efendimiz aleyhisselati vesselama bağlılık, tabiiyet, hürmet üzerine,
iman itikat ve emri ilahiye uyarak yaptığımız ameller üzerine, islam alimleri üzerine, kurduğu
tuzakların bozulması, kuracağı tüm tuzakların önünün kesilmesi, cincilerin ümmeti iftira ya
düşürme tuzaklarının bozulması;
|