Alıntı:
avira Nickli Üyeden Alıntı
Elbettekide komple kurtulamam fakat şehvet hissini azalta bilirim ibadetlerimi yapıyorum fakat sanki vücudum dinç gibi geliyor bana çünkü insan boş ve dinç olduğu vakıt sehvetine yeniliyor o yüzden vücudu yormak mı diyeyim yani boYle şeyleri düşünecek ne vaktim nede gücüm olsun istiyorum nefis gibidir istediğini vermezsen zayıflar ve o kadar etkili olamaz şap I araştırdım vücudu halsiz bırakıyormus bu yüzdende cinsellikten uzak tutuyormuş aslında şap. Benzeri sehvetimi azaltacak tıbbi bir şey var mı?
|
Dediğim gibi kelin ilacı olsa kafasına sürerdi ama tecrübe söyliyeyim sana tabi yaparsan emin ol başarısısın varsa kaza namazların sahura kadar uyumuyorsan bol bol kıl 30 ila 50 rekat kıl hemen hemen her gün kıl ameller senin kalbini yumuşatır seni uzak tutar diyorsan ne göz ne el nede bel simasına dışkıyayım diyorsan önce bolca namaz kıl ardından vakit buldukça otur telefonu at bi kenara sakin sakin ALLAH ALLAH ALLAH diye tembihle zikir çek başka zikirde çekebilirken ardından müziklere ara ver müzik genelde şehveti azdırır dolayli yollarla aklina onu koydurur elinden geldigince ibafetlere sarilip bolca dua et gunahlardan kac degil ay yıllar geçer sende göz el ve bel zinası zuhur etmez bayanlar içinde geçerli tecrübe dilersen yap ama namazı az kılmaya zikirleri aksatırsan 1 aya kalmaz unuttuğun şehvet tekrar başlar ona göre ...