Dostlar ben bu tartışmanın neden bu kadar kızıştığına anlam veremedim, celp vs işlemleri ile iradeye hükmedip getirtmek gibi konularda yazdıklarınıza katılıyorum.
Bunlarla birlikte şu da var ki; insanın parmağına iğne batsa acır hele ki gönüle batan çok fena acıtır bunu bende eşimden ayrı olduğum için çok iyi anlayabilirim.
Rabbim dualarda ısrarlı olunmasını istemiş bir iki okudum olmadı deyip vazgeçmeyi değil, dua ipine sarılıp sabah akşam yalvararak dua edilmesini sever. Bende bunu uygulamaya çalışıyorum gücüm yettiğince kapısına dayandım dua ipine sarıldım.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşım sana naçizane tavsiyem ilk önce bir kaç gün istihare yap o kişinin senin için hayırlı olup olmadığı içine bir sinsin. Burada ki arkadaşlar banada öyle dediler sağolsunlar yapmaya başladım ama 7 geceye kadar devam edeceğim Allah izin verirse
Daha sonrasında hayırlı ise sitede bir sürü hacet namazları vs var onları uygula, 5 vakit namazını kıl, mümkün olduğunca abdestli ol, en az günde 100 kere tevbe istiğfar et
Rabbim hakkında hayırlısını eylesin gönlündekini hayırlı eylesin