Alıntı:
AllahYolunda Nickli Üyeden Alıntı
Sadi hocamız bakım yapıyor lâkin haliyle oldukça meşgul. HATTAP hocamız var, kendisi işleri dolayısıyla çok girmez. Celcelutiye hocamız var, arada bir uğrar. İmas hocamız var, yanlış bilmiyorsam bakım yapmıyor. Hadimulkutup hocamız var, kendisiyle henüz tanışmadım.
Sorunuzu söylerseniz bizler de yardımcı olabiliriz, hangi sorunuza yanıt alamadınız?
|
En çok daha önce hiç bir bilgim olmayan burada öğrendiğim ve önemli olduğunu düşündüğüm dua ve zikir yapacağımız zaman dilimleri yani doğru mu soruyorum onu da bilmiyorum affınıza sığınıyorum, ayın cebheleri veya duaların daha makbul ve icabetin çabuk olacağı zamanlarla alakalı bir çizelge vs varmı?
Birde şu bakım konusu ile ilgiliydi. ismini verdiğiniz hocalara msj sayım dolunca özelden msj atıp onların müsait zamanına göre gün veriyorlar diye anladım doğru mudur?
---------- Post added 30.04.21 at 13:52 ----------
Alıntı:
caspercrazy Nickli Üyeden Alıntı
sitede daha önce paylaşılmış yada bilinen basit yada daha önce sorulmuş birşeyi aynı şeyi yada benzerini sorduysanız cevap gelmez bakım için 50 mesaj değil hocalara ulaşmak için 50 mesaj gerekli, üyelerin profiline tıklarsanız anlarsınız
|
aslında gereksiz konu başlığı açmamaya çalıştım ama yaptıysamda affola, sadece şu ayın cebheleri vs konularında çok fazla konu vardı hepsi aklımı karıştırdı belki bir yerde net birşekilde anlatılır bizlerde anlayabiliriz diye düşünmüştüm