Nacizane okunacak cok dua var ama benim size tavsiyem namazlarınızı kılın, her gece hiç aksatmadan yatsıdan sonra 3 yasin okuyun neleri açmıyor ki ben tecrübe etmeye devam ediyorum. hayatta çözülemez dediğiniz sıkıntılarınız çözülmese bile size zarar vermemeye başlıyor. inanarak güvenerek okuyun. keşke çalışma şartları dışında çok zamanımız olsa öyle güzel dualar varki hepsi birer anahtar değerinde. zamanınız nasıl neye yetiyorsa onu yapın, her gün gusül almak ta bir anahtar bunu da belirteyim. tefriciye diyenlere katılıyorum her namaz sonrası 11 adet okumak bereketi sağlıyor, günlük 1000 ya azim esması sizi daha güçlü hissettiriyor. bunlar benim tecrübelerim ama ne olursa olsun yasini okumayı bırakmayın. gercekten dertlere deva.
Alıntı:
Nazonazi Nickli Üyeden Alıntı
Selamu aleykum. Herkesi hayatinda cok zor zamanlar olmustur hersey gercek manada ust uste gelip cigerinizi daglamis caniniz felaket derecede yanmis cikis yolu cozumsuz kalmistir boyle zamanlarinizdan sizi kurtaran dualariniz oldumu tecrube ettginiz su duayi okudumda hersey ferahladi acildi dedgniz.
|