Yanlış anlamayın ama birileri beni bilgilendirebilir mi acaba? Bu siteye üye olduktan sonra kafam allak bullak oldu. Şimdiye kadar birçok zikirler çektim bir çok dualar okudum vs şimdi ki özel durumumdan dolayı daha çok ağırlık verdim diyebilirim.
Esmaları dünyalık işler için yok sevdiğiniz için uygulamayın gibi şeyler söyleniyor. Bir çok ehli sünnet kitaplarında daha çok cübbeli ahmet hocanın kitaplarını ve yazılarını takip ediyorum onun yazılarında hem dünyalık hem ahiretlik için bir sürü zikirler tavsiye ediyor. Karı koca arası muhabbet için ayrılık küslük vs içinde var gücüm yettiğince yapmaya çalışıyorum. hiç birinde koruma yapılması gerektiği veya yok fazla çekmeyin musallat alırsınız gibi birşeyler duymadım. Erbain idrisiyyeden günde 2200 tane çektiğim ismi şerif vardı ne koruma yaptım ne bişi.
cübbeli hocanın kendisi bile diyor insanların sevgisini kazanmak için bir dua var onu bile kendisi okuyormuş. Hatta yüz güzelliği için Hz. Yusuf'un güzelliğinden almak için bile dualar var.
Bence hem dünyalık hemde ahretlik işler için okunabilmeli dualar ve esmalar.
Bu konunun başına gelirsek azametin arapçası varmı diye soracağım, birde son paragrafta hüddam bahsi geçiyor. O kısmını okumadan da önce ki kısımlarını okuyabilir miyiz?
|