Alıntı:
Morpapatya Nickli Üyeden Alıntı
Niyetim kötü değil derken çoğu kişi gibi forumda aşk nuhabbet istemiyorum yerinde haklı olarak bir uygulana istiyorum dedim.bana hakkını ara diyenler sizi de elinizde delil yokken tehyid etseler naparsınız acaba ben çaresizce sizden yardım istiyorum bir kadın olarak insanların neler siyeceğini işin nasıl büyüyeceğini tahmin bile edemiyorum en çok ben ve annrm yıpranıcak.neyse teşekkür ederim yine de konuyu açmadım varsayın Allaha emanet olun bir şekilde bulacağım inşallah bir terkip
|
Terkiple o iş sakat ve olmaz.Sana kaynağı taşdelen olan bir olay var.Taşdeleni bilen bilir bilmeyende kana kana içer.
Yapacağzğın işlem şu abdest al 2 rekat haced namazı kıl namazda 1 fatiha 3 ihlas oku.2 rekatta 3 ihlası oku ve peşinden
3 kere emmen yüciybul mudtarra
de
(Yalvarmalarına içinde bulunduğun saate cevap verilecektir manası) secdeye git namaz bitiminde işte şikayet ettiğini burda anlattığını Allah CC ısmarla ona anlat derim gerisimi merak etme bir şekilde hallolur.Ismarladığın seni sıraya alacağının garantisini ben verirm ama süresini o bilir selametle.