Alıntı:
Morpapatya Nickli Üyeden Alıntı
Evet tamamen dualarla yardım istiyorum inanın hiç kolay değil savcılığa gitmek başa gelmedim mi bilinmez...annem öyle yıprandı ki bu süreçte ben hem o adama hem de o kıza gerekeni dualarla yapacağım ama yanlış birşey yapmak istemiyorum..yol gösterilsin istiyorum..art niyetli değilim derdim hakkımı almak..siz de bir bacınıza yardım etmiş sevaba girmiş olursunuz..
|
Neyin kafasini yasiyon beyninde . Birisi anneme bana iftira atcak kalp krizi gecircek neymis efendim art niyetli degilmisim alayını gömerim. Ve sen elinfen geleni yaptnmida dua istiyorsun . Oyle istemek ne guzelmis ya bak sen hayata . Ulan senin hayatinda yasadiguni ben bir cok yasadim lakin gittim savciliktan basvurdum 7-8 mahkememi kazandim hamd olsun . Ve su an hakkmi yiyenleride verdim mahkemeye 2 tane mahkemem var onumde onlarida aldim insaALLAH . Lakin boyle aptalca bir cumle kirmadim kendimde yok ben iyi niyetliyim de dua edeyim yok oyle . Elinden geleni yapqcaksin oturacaksin seccadene ben acizim ALLAHİM diyeceksin elimden geleni yaptim benim gucum bu kadar diyeceksin bakacaksin rahatina .gerisine karisma