Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
kesinlikle sizi yermek tenkit etmek icin soylemiyorum, fakat ornek alinacak ibretlik bir konu...madem bu adam bu kadar kotu ahlaksiz ve orgutlere uye ise kizinizin arkadas olmasina hemde elinden bir sey yiyecek kadar yakin olmasina niye izin verdiniz bunlar olurken siz nerede ne yapiyordunuz...iste kiminle arkadaslik ettigi araştirilmayan ustelik haram bir erkekle arkadasligina izin verilen,haram helal duygusu ogretilmeyen musibet basa gelip problem olmaya baslayinca aman ne oluyor bir care bulmamiz sekline donusen,bu devirde cocuga baski olmaz anlayisinin sonunda,kiz cocugunun basina gelebilecek en hafif sayilacak musibet,ne denilebilir ki en guzelini atasözü soylemis " kizini dovmeyen dizini dover" ...yedirmeli buyu oldugunu nereden biliyorsunuz,bakim yaptirdiniz mi? boyle bir buyu varsa bakim yapan kisi buyuyu bozmadi mi?...yoksa kizinizda buyu yokta o adamin ruzgarina mi kapildi...
|
simdi konulariniza bsktim vefk icin yardim istemissiniz vefkin amaci belli degil,celb talebiniz olmus kimin icin celb,yanlis yapilan vefk musallat sebebidir yaptirdinizda kiziniza mussallat mi bulasti?
İmamı Şafi ra.
|