Alıntı:
Fsm Nickli Üyeden Alıntı
Bro bak bu soylemler seninle HZ ALLAH arasinda kalsin bu bir . Aylardir dua ediyirum diyorsun lakin olmuyor diyorsun bu senin seytanina davet çıkartır bu iki . Dua nin edilis sekli kalpten olur bazi kimselerin dua terkibi kalbinden geliyosa yap lakin HZ ALLAH kalpten yapilan dualari geri cevirmez sade lisaninla bu uc. Sen herseyini bu duana bel baglayarak yaparsan olmaz o yuce isimleri bu dort . Sen HZ ALLAH tealaya sadece tek ilah oldugu icin ovgu secde et sadece duan oldugu icin degil . Kendini ilk once sakinlestir ben nasil istiyirum RABBİM den de . Gercekten temiz niyetle git gerisine karisma .egerki o duani vermezse VALLAHİ BİLLAHİ TALLAHİ ya sana daha guzel bir sey verecektir yada senin tehlikeye gitmeni istememektedir vermezse yada ahiretine saklamistir kurtulman icin . O ne derse o olur kün feyekün. Vesselam @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sende bir seyler yaz ben bazen ucabiliyirum kendimde
|
Haklısınız bunları bilerek dua etmeye çalışıyorum, zaten duam kabul olmadı demiyorum haşa onun için dedim ısrarla duama devam ediyorum diye şeytanın da vesvese vermesine müsade etmemeye çalışıyorum ama beşer şaşıyor işte
---------- Post added 26.04.21 at 00:04 ----------
Alıntı:
Muhammet68 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajın altında alıntı yazan yere basa isen benim mesajıma alıntı yaparak cevap verebilirsin. Selametle
|
teşekkür ederim