Alıntı:
twonch Nickli Üyeden Alıntı
Neden bir psikoloğa veya psikiyatriste gitmiyorsun? Seni sinirli yapan şeyler nedir? Buna sebep varlıklar mı yoksa bahsettiğin gibi huyun mu böyle?
Önce sebep sonra çözüm diyorum ben genelde. Bilemediğimiz şeyi zaten nasıl çözeceğiz?
Ben olsam , bir hocacadan destek alırıdım. Eğerki kötü bir varlık yada kötü bir sebep yoksa hemen bir doktora gider bu kez beni doktorun yönlendirmesini isterdim.
Biliyorsun sinir hapı, tansiyon hapı, uyku hapı var böyle şeyler hepsi bizim için. İnsan hastalığı pek yakıştırmaz kendine ama 16 yaşında tansiyon hastası gencecik çocuklar var.
Sinirde kötü birşey, odaklanma sorunu yapar baş ağrısı mutsuzluk keyif almanı engeller. İğrenç bir hayat yaşaman için elinden geleni yapar kısaca.
Enerjisel bir sorun yok ise kendine eziyet etme derim. Git tedavini ol.
Bol şifalar.
|
Değerli yorumların için çok teşekkürler. Metafizik bir sebebinin olduğunu sanmıyorum. Daha çok günlük hayatımda beni strese sokan şeylerden ötürü sinirlenmeye daha meyilli oluyorum diyebilirim. Bir psikolojik rahatsızlığım olabilir mi, tabii olabilir. Lâkin bu kadar üst perdeden konuşmak istemem, çünkü genel olarak gerginlik ve stres kaynaklı olduğunu düşünüyorum.