Alıntı:
Oya Nickli Üyeden Alıntı
Nasıl olduğunu bilmiyorum kalben istiyorum görüyorum.En son geçen sene dedem vefat etmişti 1 ay sonra gördüm ve ruyada dedemin öldüğünü gayet net biliyordum.Orası nasılsın diye sordum,Ben iyiyim ailemle beraberim dedi.Peki orası nasıl dedim ahireti merak ettiğim için sordum sus şimdi zamanim az gidicem,babaanneni görmeye geldim çok özledim dedi.Babaannemde yanında oturuyordu ama onu görmüyordu.Dedemi yalnizca ben görüyordum.Ilginç bir ruya idi.Bazende gördüklerim konuşuyor ama ben onları anlamiyorum bir uğultu gibi geliyor sesleri ya da unutuyorum.Bu sadece bir tanesi.
|
bu ruyadir,ruya ile amel edilmez,cok yanilmalar olur ruya ile amel edilirse,ve bizim gibi avamin ruyalarinda genelde psikolojik,hissi etkilesimler cok olur,hatta alimin ruyasi ile bile amel edilmez...
İmamı Şafi ra.
|