Alıntı:
Ayn19 Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocam Allah sizden razı olsun öğrenmek istediğim buydu zaten. Annemi kaybettim ben hariç tüm akrabalar gördü, o yüzden psikolojik olarak çok etkilendim. Allah sizden razı olsun. @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] keşke diğer saçma sapan soru soran arkadaşlarımıza da aynı tepkiyi verseniz! Bilip bilmeden yargılamak eğlenmek ne kadar kolay mübarek? Çok sevdiğiniz birini kaybetmeyin inşallah rüyanızda görmek için her gece ağlayarak dua etmeyi hiç ama hiç öğrenmeyin. Çok zordur çünkü istemem hiç bi müslümanım böyle üzülmesini... @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocam durumu iyi ise veya hoş bir halde bana gösterilse ruhuna bir yasin hediye ederdim. Eğer kötü halde görsem bir evlat olarak annem adına daha fazla hayır yapmak Mevlanın onu affetmesi için daha fazla dua ederdim bi evlat olarak inşallah bu da size rüya ilmi hakkında bilgisi olmayan bu acizden bi cevap niteliği taşıyan yazı olmustur.
Saçma sapan sorular sormamaya özen gösteriyorum. Bilmediğim konularda öğrenmeye, bildiklerimle amel etmeye. Aciz bir Müslüman olarak gururlu ve kibirli olmayaya
|
Ben alayina tepki veririm sacma ne varsa ben tepkimedeyim sknti yapma . Size hadis uyar . Herkes nasil fetvasinin duymak isterse oylece o fetvayi dinlerler .ALLAH ve RESULU yeter bana . Sen ve su an yafes gibi yafes soylesin sen pesinden git cunku o fetva sana guzel gelir @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ne dedi size konustuklarindan anladiysaniz tabiki cok ince bir cizgi var aşma sakin . Boyle kelimelerle kendi fetvanizi verip kendinizi idam edersiniz. Vede ben cok kisiyi kaybettim de boyle aptalca dusuncelere kapilmadim . Ailede dahil . ALLAH verdi aALLAH aldi .