Tevbe Suresinin 129. Ayetiyle Mucize Gibi Gercekleşen Hacetler İçin
فَإِنْ تَوَلَّوْا فَقُلْ حَسْبِيَ اللَّهُ لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ عَلَيْهِ تَوَكَّلْتُ وَهُوَ رَبُّ الْعَرْشِ الْعَظِيمِ
Fe in tevellev fe kul hasbiyallahü la ilahe illa huve aleyhi tevekkeltü ve huve, rabbül arşil azıym.
Tevbe Suresinin 129. Ayetiyle Mucize Gibi Gercekleşen Hacetler İçin
Eğer cok mühim bir veya birden fazla Hacetiniz varsa Cuma gecesi saat 24:00 ten sonra (yani perşembe akşamı akşam namazından sonra gece 12.00 ) Allah rızası için 4 Rekat Hacet namazı kılın.
Ve ardindan 2001 kere Tevbe suresinin 129. Ayetini okuyun. Okuduğunuzda icinizde ne süphe, ne fesatlik ,ne de bir kusku olsun. Hepimiz biliyoruzki süphe ile yaklasilan hic bir seyde basarili olunmaz. O yüzden olacagina inanarak dualarimizi yapmaliyiz. Bu ayeti bizzat kendim denedim ve her seferinde sonuç aldim. Okuduktan sonra kendinizi Rabbime teslim edin.
Tevbe suresinin 129. Ayeti budur Arkadaslar:
Fe in tevellev fe kul hasbîyallâhu, lâ ilâhe illâ hûve, aleyhi tevekkeltu ve huve rabbul arşil azîm
Anlami: Bundan sonra eğer onlar dönerlerse, o zaman onlara şöyle de: “Bana, Allah yeter (kâfidir), O'ndan başka ilâh yoktur. Ben, Allah'a tevekkül ettim (güvendim). Ve O, azîm arşın Rabbidir.
Bu ayetin ebced değeri:3879