merhabalar ,anti depresanların bir yan etkisini okumanızı tavsiye ederim .Ne yazık ki günümüz doktorlarının bazıları baştan savma bir metodla önüne gelene bu ilaçları veriyor ve durum daha da çıkılmaz hale geliyor. Ben çok zaruri şartlarda bile kullanmadım derselerimizin en ağır ve yoğun olduğu bir çok arkadaşımın çerez gibi kullandığı süreçte ben bunun yerine bitki çayları ve namazla ya da bazı rahatlatıcı bilgi içerikli kitaplarla ilgilendim ve inananı atlatıyorusunuz bahsettiğim süreç de bir kaç ay evvel ki süreç uzak bakmayın aynı şartlar aynı sürecler bile olabilir o yüzden dikkate almanızı öneririm.İlaçları doktor kontrolünde azaltmanızı öneririm nitekim bu durumdan muzdarip arkadaşlarım var ve aynı şikayetleri duydum.Geri kalan şeylere gelince onlara da kafa yormayın ,daha okuyorsanız ve yaşınız genç ise önceliğiniz okulunuzu bitirmek olması gerekiyor.Kendinize yüklenmeden ,ruhunuzu rahatlatacak şeylere odaklanarak..
kalbinizi dinginleştirecek şeyler yapın, güzel alkolsüz kokular, lavanta gibi güzel bitki çayları ,temiz ilim meclisleri yoksa bile en olmadı ,kuranı açıp dinleyin ..temiz bir hava alın yürüyüş yapın kendinizi biraz herşeyden gerekirse soyutlayın ..
inşirah okumanızı öneririm içtenlikle rahatlıyacaksınız..vesselam
|