Alıntı:
Fsm Nickli Üyeden Alıntı
K.bakma lakin bunu sitedeki herkes soyluyo bos konu acmayin . Arastirin i. lminizin yetmedigi yerde bizim bildigimiz konuysa ilmimiz dahilinde soyleyelim diye .arastirmadan kendinizi kucuk dusurursunuz .kimseye birsey olmaz .zarar size dokunur . Arastir her imkan var .bulamazsan soylenir . Benimde bilmedigim bir cok konu var . Lakin ozelden msj atip sunlari ogrendim arastirdim ne yqzikki tam bilgiye ulasamadim diye soyluyorum kirmiyolar cvp veriyolar . Herkes boyle konu acsa bilgi kirliligi oluyor .
|
Sin hocanın yazısı var okudun mu büyü tılsımlı alakalı hemen akabinde siteden biri soru soruyor kısa bir cevap yazıyor orayı da oku o vakit anlarsın sormaya çalıştığımı burda büyü nedir sihir nedir bunları sormak elbette abes daha evvel zaten konularda var burda öğrenmeye çalıştığım rabbul âlemin alemi mısın abi yarattığı vakit sebeplere yarattı ALLAH c.c ezeli ve ebedidir ama yarattıkları öyle değil madem yaratılanın bi kaynağı ve başlangıcı var harut ile marut meleği insanlara tam olarak neyi öğretti sadece karı koca ayırmayı mi onun dışında da ilim öğretti onun dışında da çok kuvvetli şifreli yazılar öğretti o yazılar nedir onların kuvveti sebebi nedir herşey rabbul aleminden gücünü alır ama sebepler vardır bu guucn sebepleri nelerdir onu öğrenmeye çalışıyorum bu kitaplarda yazmaz tecrübe deruni ilim gerekir kitapta yazılanlar anca sembollestirmedir als olanın semboludur ama asl değil sin hocaya yetişeydik mevzuyu daha iyi anlar ve cevap yapacağından hiç şüphem yok ama nasip ne yapalım selametle ...