Evet kardeşim geçmiş konularına baktım şimdi. Yin Yang sembolünün musallatla ilgisi yok, siz ilim ve takva sahibi kişilerin bile dikkatle okuması gereken çeşitli kasideleri okumuşsunuz. Bunların yoğun enerjileri süflileri rahatsız etmiş ve onlar da sizi rahatsız etmeye karar vermiş belli ki. Size tavsiyem sürekli abdestli gezin. Sitemizde bulunan 99 Esma ile tövbeyi uygulayın, günde 100 kez istiğfar duası okuyun ve 100 kez peygamberimize salavat getirin. Düzenli olarak ezan sesi dinleyin, hurufu mukatta harfleri dinleyin ya da size az önce atmış olduğuma benzer okumalar dinleyin. 1.5 litrelik pet şişenin 3'te 1'ine sirke, gerisine su koyun ve bunu fısfıslara doldurun. Her gün düzenli olarak burnunuza çekin içerideki varlıklar bunalacaktır. Amber kokusu, Ud hindi kokusu ve üzerlik kokusu hiç sevmedikleri kokulardır. Amber ud hindi gibi kokuları giysilerinize ve vücudunuza sürünün, üzerlik tohumlarından tütsü yapıp evin her yanına kokunun sinmesini sağlayın. Ve eğer okuyabiliyorsanız Cevşenül Kebir okuyun, biraz uzundur ama çok kudretlidir. Ben bizzat size bir uygulama yapacak kadar takva sahibi değilim maalesef, fakat hocalarımızın da tavsiye etmiş olduğu metodların çoğunu yazdım, bunları uygulayın.
|