Alıntı:
Paulo Nickli Üyeden Alıntı
Tikirti yapti salladi surekli beni, ayetel kursi yetmedi.imam nevevi korumasi vardi telefonumda mp3 ,onu actim.bilmeden davet yapmisim sanirim.israfi umur diye birsey okudum.onu mu yapmam gerekiyor.hic icinde oldugumuz konular degil.halledebilirmiyim. o gurubun getirileri uzantili olarak malesefki malesef. Korunma duasi ne okumaliyim.havas ilminin icinde olmayan birisi icin Ebu Nevevinin korunmasinin zarari olur mu
|
sen herseyi birbirine karistirip resmen aşure yapmişsin,davet yapilmis,israfi umar okunmuş,uveysilerle baglanti kurulmus, hersey ic ice girmiş,havasla ilginiz yoksa bunca caba ugraş okuma niye? bir konu daha var mp3 acip dinlemekle korunma yapilmaz,buyuk koruma icin tahassun duasi okumak gerekir,mp3 den dinlemekle olmaz okunmasi gerekir,acil olarakta ilim ehli bir hocaya bakim yaptirin ...
İmamı Şafi ra.
|